Rica Bakklandet Hotel

hotell-trondheim-3Hotell Trondheim

Dersom du er på utkikk etter et hyggelig opphold sentralt i Trondheim, så vil Rica Bakklandet Hotel være et enkelt førstevalg. Det ligger i hjertet av den vakre midtlandsbyen, og har de fleste severdigheter i umiddelbar nærhet. Med vakre Nidelven som nærmeste nabo, blomstrer virkelig livet i nærheten av hotellet.

Om hotellet

Rica Bakklandet Hotel huser totalt 169 rom, og er dermed et av de større hotellene i Trondheim. Rommene er av fortrinnsvis enkel standard – dette er ikke noe designerhotell – men allikevel av god kvalitet. Man kan velge mellom vanlige standardrom, dobbeltrom og litt mer eksklusive rom med flottere interiør og kunstverk på veggene.

Som nevnt innledningsvis er beliggenheten så sentral som du får det i Trondheim. Hvis man er turist på tur i trønderhovedstaden, så vil man definitivt sette pris på et opphold her. Kun noen få minutters gange til Nidarosdomen, det velkjente torget, sentralbanestasjonen, kinoer, butikker, restauranter og så videre. Det yrende folkelivet kan nærmest nytes i det du trer ut døren fra hotellbygningen. Rica Bakklandet Hotel kan du bestille på http://www.Trondheimhotell.no/ eller på Rica sine nettsider.

Bespisning

Hotellets restaurant baserer seg på mat fra det franske kjøkken. Restauranten befinner seg i øvre del av hotellbygningen, noe som gir fin utsikt over Trondheim. Med en bygg bekledd i glass får man også en heftig panoramautsikt, som kan nytes enten man velger å legge frokosten, lunsjen eller middagen til Rica Bakklandet Hotel-restauranten.

For bedrifter

Rica Bakklandet Hotel har en variert målgruppe, med alt fra kjærlighetspar til familier og bedrifter. For mindre bedrifter som skal holde kurs eller konferanser, så disponerer hotellet fem møterom av ulike størrelser. Den største salen har plass til 70 mennesker samtidig, og med flyplassen Værnes kun en kjøretur på 35 minutter unna, er det enkelt å samle bedriftens ansatte fra alle landets kanter. Flybussen stanser nemlig på busstoppet like ved hotellet, slik at reisen blir så enkel som overhodet mulig.