Clarion Collection Hotel Savoy

hotell-oslo-2Hotell Oslo

Hotellet er fra 1916, og har lange tradisjoner i Oslo sentrum. I en uhøytidelig atmosfære får du flotte fasiliteter og massevis av sjarme. Hotellet ligger plassert slik at du har tilgang til veldig mye bare ved bruk av føttene. Clarion Collection Hotel Savoy kan bestilles på Billige Hotell Oslo

Beliggenhet

Plassert omtrent 200 meter fra Karl Johans gate, så er alt fra shopping, museer, severdigheter og underholdning innen rekkevidde. Nasjonalgalleriet ligger rett ved siden av, og dersom man ønsker å se kongeligheter så ligger Det Kongelige Norske Slott også i nærheten. Andre severdigheter som er i nærheten er Stortinget, Oslo Rådhus, Aker Brygge og Akershus Festning.

Fasiliteter

Hotellet byr på 93 rom. Alle disse er røykfrie, og innredet slik at det skal være behagelig å oppholde seg her. Det er minimalistisk stil som er gjennomgående, og sammen med at det er en gammel bygård så får du en unik sjarme. Det er også to restauranter tilknyttet hotellet, Eik og Fjord. Eik har til og med fått tildelt Bib Gourmand av Guide Michelin, noe som står for mat av høy klasse, men gunstig pris. For alle gjestene så er det tilgang på gratis frokost, samt gratis avis. Det lages også kveldsmat som er inkludert for hotellets gjester. Kaffe, te og frukt er tilgjengelig hele dagen. Dersom du har behov for det er det et forretningssenter på stedet. Personalet hjelper deg med valutaveksling, bestilling av billetter og lignende.

Rommene

På rommene så er det gratis trådløst internett tilgjengelig. For de som trenger det er det også mulig å få tilgang på kopitjenester og fax. På rommet er det også hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Dersom du skulle ha behov for snacks eller noe å drikke, så kan du benytte deg av minibaren som er tilgjengelig i alle rommene. Det finnes fra enkeltrom til dobbeltrom og familierom. Alle rommene er røykfrie.