Ålesund Hotell (Scandinavie)

rica-hotell-alesundRica Hotel Scandinavie er ett av to Rica-hoteller i Ålesund, men sannsynligvis det mest ærverdige og innholdsrike av samtlige hotell i byen. Det holder hus i en bygning som har stått på samme tomten helt siden 1905, og er et hotell som samsvarer med byens ikoniske Jugend-stil. Booking av dette flotte hotellet kan gjøres via ålesundhotell.no. Den sentrale beliggenheten midt i sentrum av byen gjør at det er et flott turisthotell, som egner seg bra både for familier og kjærestepar på tur i den vakre hovedstaden på Sunnmøre.

Beliggenhet

Hotellet ligger så sentralt som det kan få forblitt i Ålesund, med det som regnes som selve hjertet av byen. Kollektivtransport vil man kun få bruk for til enkelte severdigheter, og da er det et busstopp kun 500 meter fra hotelldøren. Avstanden til flyplassen er på drøye 17 kilometer, og kjøreturen med taxi tar sjeldent mer enn 20 minutter. Den sentrale beliggenheten gjør at Rica Hotel Scandinavie er et optimalt oppholdssted for turister på besøk i Ålesund.

Rom

Med kun 81 gjesterom er ikke Rica Hotel Scandinavie blant de største hotellene i Ålesund, men kvaliteten er det uansett ikke noe å si på. Selv om hotellbygningen stammer fra tidlig 1900-tall, så er samtlige rom moderne og utstyrt med fasiliteter som TV, minibar og trådløst internett. Du kan velge mellom følgende romtyper: Budsjettrom, Standardrom, Superiorrom og Juniorsuite. Man kan ikke forvente seg noen luksuriøs overnatting, men standarden er forholdsvis god og moderne.

Frokost er inkludert i oppholdet, og serveres i form av buffet.

Fasiliteter

Rica Hotel Scandinavie er et av de enklere hotellene i Ålesund, uten for mange fasiliteter. Det har for eksempel ingen møterom, og er følgelig ikke egnet for forretningsreisende. Men trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellområdet. Parkering er også tilgjengelig mot ekstra kostnad. Hotellet har ingen egen restaurant, men serverer frokost i form av buffet i hotellets egen spisesal. Brudes Bar er hotellets egen bar der det serveres enklere snacks samt det meste av drikkevarer.