Comfort Hotel Square

Hotell Stavanger

Dersom du ønsker å bo sentralt i Stavanger, så er Comfort Hotel Square et soleklart førstevalg for deg. Hotellet ligger så sentralt som overhodet mulig – i det du tar det første skrittet ut fra hotellet, så befinner du deg i oljehovedstadens travle gater.

Om hotellet

Comfort Hotel Square er et moderne hotell av høy kvalitet. Samtlige rom er av skikkelig designkvalitet, slik at du ikke finner noe «billige greier» med kjipe tepper og treigt interiør. Her overnatter du dersom du vil ha den eksklusive opplevelsen et hotellopphold kan by på. Hotellet ligger dessuten så sentralt som det kan forbli i Stavanger, samtidig som lufthavnen Sola kun befinner seg en kjøretur på 25 minutter unna.

Av fasiliteter som hotellet kan tilby på rommene sine, så er det trådløst internett inkludert på alle rommene. Hotellet har også et eget treningsstudio som gjestene kan benytte seg av, og det er mulig å slikke sol på takterrassen til hotellet. Hotellet kan bestilles blant annet på NordicChoice eller http://www.hotellerstavanger.no

Bespisning og servicetilbud

Mat og drikke er ofte avgjørende for hvor mange velger å legge overnattingen. Man vil neppe bli skuffet på Comfort Hotel Square, som tilbyr et variert utvalg av både frokost, lunsj og middag. De to førstnevnte varierer ofte mellom ulike tapasmenyer, samt enkle middagsretter. Hotellet er kjent for å benytte seg av lokale råvarer, og kjører også et konsept som de kaller for «Food Story». Her skal hele måltidet være en historie, og en opplevelse for deg.

Comfort Hotel Square er i utgangspunktet rettet mot turister og de som vil ha en unik overnatting. Hotellet har egen parkering (mot avgift), det er lov å ha dyr på rommene og de tilbyr noe som heter sen utsjekk. Som navnet på hotellkjeden sier – komfort – så må vi absolutt si oss enige i at et opphold på Stavanger-hotellet er av den bedre sorten.